Άρθρα και πληροφορίες για

Μαθήματα Αυτοάμυνας

Άρθρα για μαθήματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας για πολίτες άνδρες, γυναίκες και παιδιά που ανησυχούν για την ασφάλειά τους. Ποιές είναι οι βασικές αρχές της αυτοάμυνας και τί πρέπει να προσέξετε για να βρείτε την κατάλληλη σχολή αυτοάμυνας στην περιοχή σας.

Το φυσικοψυχολογικό κόστος της αναποτελεσματικής αυτοάμυνας

Μια ανεπιτυχής προσπάθεια αυτοάμυνας μπορεί να καταλήξει σε έναν κύκλο φόβου και άγχους. Η ανάμνηση ενός τέτοιου γεγονότος μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη αίσθηση ευαλωτότητας και αυξημένο άγχος, ιδιαίτερα σε παρόμοια πλαίσια ή καταστάσεις.

περισσότερα »

Οι 10 πιο δημοφιλείς ερωτήσεις για την Αυτοάμυνα

Η αυτοάμυνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ενάντια σε ένοπλους όσο και σε άοπλους επιτιθέμενους. Η χρήση βίας στην αυτοάμυνα εξαρτάται γενικά από την αντιληπτή απειλή και την ανάγκη προστασίας του εαυτού από άμεση βλάβη.

περισσότερα »
Δεν μαθαίνεις αυτοάμυνα από viral βίντεο

Δεν μαθαίνεις αυτοάμυνα από viral βίντεο

Όσοι απίθανο και να ακούγεται, οι επιθέσεις σε γυναίκες είναι συνηθισμένες στην Ελλάδα. Και μάλιστα, κυρίως σε ενδοοικογενειακό περιβάλλον. Συχνά, κανείς δεν γνωρίζει τι λαμβάνει μέρος πίσω από κλειστές πόρτες, ειδικά όταν όλα είναι φαινομενικά «μέλι-γάλα».

περισσότερα »
Μαθήματα αυτοάμυνας

Μαθήματα αυτοάμυνας

Η σωστή διαδικασία της αυτοάμυνας εμπεριέχει, σε πρώτη φάση, τακτικές αυτοπροστασίας. Mέθοδοι που θα βοηθήσουν όλες τις γυναίκες να γνωρίσουν τις αδυναμίες αλλά και τα δυνατά τους σημεία.

περισσότερα »
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αυτοάμυνας

Ιδιαίτερα Μαθήματα Αυτοάμυνας

Επιλέγοντας ιδιαίτερα μαθήματα αυτοάμυνας μπορεί κανείς σε μικρό χρονικό διάστημα να καλύψει μεγάλο μέρος της απαιτούμενης ύλης και να αποκτήσει στενότερη και πιο ουσιαστική σχέση με τον εκπαιδευτή του.

περισσότερα »
Χρησιμοποιούμε cookies για καλύτερη πλοήγηση στο site. Αν συνεχίσετε την χρήση του, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με αυτό.