8 ασκήσεις κατάλληλες για αυτοάμυνα
Για να κατασταλάξουμε στο τί ακριβώς χρειάζεται κάποιος όταν καλείται...
Ο ρόλος της φυσικής κατάστασης στην επιβίωση
Η καλή φυσική κατάσταση θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε. Φανταστείτε...

FITNESS ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

8 ασκήσεις κατάλληλες για αυτοάμυνα

8 ασκήσεις κατάλληλες για αυτοάμυνα

Για να κατασταλάξουμε στο τί ακριβώς χρειάζεται κάποιος όταν καλείται να αμυνθεί, ρωτήσαμε πρώτα τους ειδικούς του είδους. Εκτός, λοιπόν, από τις λίγες

Ο ρόλος του fitness στην αυτοάμυνα

Ο ρόλος του fitness στην αυτοάμυνα

Πολύ συχνά, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην έκβαση μιας αντιπαράθεσης είναι η σωματική αντοχή. Δυστυχώς, η γυμναστική παραμελείται στην εκπαίδευση αυτοάμυνας

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Αυτοάμυνα και fitness είναι άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους. Η καλή φυσική κατάσταση, μπορεί να μην είναι απαραίτητη για την προστασία μας, βοηθάει όμως να μπορέσουμε να εκτελέσουμε όλα όσα χρειάζονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και επιτυχία. Το fitness θα βοηθήσει στην καλή μας υγεία και θα συμβάλλει στην ασφάλειά μας.

Στην προσπάθειά μας να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο, η φυσική κατάσταση παίζει σημαντικότατο ρόλο. Η σωματική αντοχή είναι σημαντικός παράγοντας στην επίτευξη αυτού του στόχου, δηλαδή, στην οριστική αναχαίτιση της απειλής.

Για να ανταπεξέλθουμε σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση, σώμα και πνεύμα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένα για όσα θα αντιμετωπίσουν.

Δεν χρειάζεται ακραία προπόνηση. Οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει την αντοχή μας είναι αρκετό. Με εξαιρετικά οικονομικό εξοπλισμό, μπορούμε να κάνουμε θαύματα, ακόμα και από το σπίτι μας. Ή στο κοντινότερο πάρκο. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος.